Noi solutii BI (Business Intelligence) de la Epicor: Epicor Data Analytics

In preocuparea sa permanenta de a oferi clientilor solutii cat mai performante pt cresterea afacerilor printr-o mai buna interpretare a informatiilor stocate in sistem, Epicor a lansat „Epicor Data Analytics (EDA)—powered by Phocas®”. Prin utilizarea acestei solutii, care se livreaza cu un set consistent de rapoarte predefinite pt. a va permite sa beneficiati imediat de functionalitatile sale, companiile pot accelera si minimiza riscul in procesul de luare a deciziilor si isi pot creste cifra de afaceri si profitabilitatea prin reducerea costurilor sau identificarea de noi oportunitati de business.

Epicor Data Analytics for iScala

EDA va ofera tablouri de bord grafice interactive si personalizabile, care eficientizeaza procesul decizional si va permit in acelasi timp acces pana la cel mai mic detaliu prin functionalitatile de tip „drill down” accesibile printr-un simplu click.

Epicor Data Analytics este dezvoltat pe platforma tehnologica Phocas Business Intelligence. Conform celui mai mare sondaj mondial la nivelul utilizatorilor de solutii BI organizat de BARC (Business Application Research center) – BARC BI 18 , Phocas se claseaza pe primul loc  in 28 de categorii (precum beneficii pt business, mobile BI, suport in implementare, proiecte de succes,gradul de satisfactie al clientilor, recomandari, etc) depasind furnizori importanti precum Power BI, Tableau, QlikSense, QlikView, IBM Cognos BI.