07/11/2018

Comert Electronic Epicor Storefront One

ONE solution – Totul intr-o singura solutie 

 

Epicor Storefront ONE va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru afacerea dvs online intr-o singura solutie. Aceasta platforma nu numai ca va ofera aplicatii CMS (Content Management System), PIM (Product Information Management) si eCommerce la nivel functional de top, dar este deja integrata cu sistemul ERP Epicor. In felul acesta va amplifica abilitatile de a comercializa produsele si serviciile dvs online, prin canale multiple. Indiferent daca conduceti o companie locala sau o organizatie multinationala, Epicor Storefront ONE va asigura suport pentru cresterea afacerii dvs.

 

  • Un sistem puternic pentru gestionarea informatiilor despre produse unde puteti conecta, imbogati si distribui toate categoriile de informatii despre produsele dvs. Puteti adauga texte, imagini, atribute tehnice, documente, fisiere media si alte categorii de continut pentru a simplifica selectia si a asigura un suport mai bun clientului in decizia sa de cumparare.

 

  • Va ajuta sa gestionati fiecare componenta a site-ului dvs, precum continutul, forma de prezentare si modalitatile de navigare. Design-ul „responsive” completat cu imagini flexibile si grid-uri fluide fac ca site-ul dvs sa poata fi vizualizat corespunzator tipului de device si display folosit de utilizator.  Un singur format de design inseamna de asemenea un efort de administrare redus si aduce mai multa consistenta prezentei dvs online.

 

  •  Asigura integrarea bi-directionala cu sistemul Epicor ERP, ceea ce este un aspect vital pentru orice solutie profesionala de comert electronic, fie ca este B2B sau B2C. Acest modul ultra-performant asigura acces in TIMP REAL la informatiile de disponibilitate a stocului, de pret sau de stare a comenzii.

 

  • O platforma completa pentru comert online, care include un puternic motor de cautare, facilitati multiple de prezentare a produselor, precum si un modul eficient pentru introducerea comenzilor. Serviciul suport clienti online, disponibil 24/7, care include status-ul comenzii, informatiile de pret si disponibilitate a stocului, inbunatateste calitatea nivelului de suport acordat si reduce incarcarea personalului din departamentul de service. De asemenea, platforma suporta diferite modele de business, precu, B2B, B2C, B2B2X si va permite sa configurati o pagina de pornire avansata, cu suport pentru multiple piete si pachete lingvistice.

Contactati-ne pentru a afla cum puteti asigura succes-ul afacerilor dvs online !