11/05/2016

Integrare si Automatizare

 

Platforma de integrare Epicor Service Connect

Integreaza oameni, procese, aplicatii

In mediul de afaceri de azi, nevoia de integrare si de automatizare este prezenta peste tot, de la personalul de vanzare din teren, la personalul din depozite, la inginerii din sectiile de productie si chiar si la clientii si furnizorii din cadrul lantului dvs valoric. Necesitatea conectarii lor in cadrul unei retele impecabile de colaborare si tranzactionare nu a fost nicicand mai evidenta. Epicor Service Connect va poate ajuta cu o platforma de integrare care ofera tot ceea ce este necesar unei afaceri pentru a excela in cadrul acestui mediu integrat si automatizat.

Integrare.

Integreaza si extinde

Epicor Service Connect reprezinta platforma centrala de integrare pentru organizarea si configurarea sigura a fluxurilor de lucru in interiorul aplicatiilor Epicor, dar si intre aplicatiile Epicor si cele non-Epicor. Utilizatorii pot sa automatizeze sarcinile si sa simplifice procesele pentru a promova eficienta in cadrul lanturilor de aprovizionare si desfacere. Extindeti transparenta aplicatiilor din cadrul companiei la nivelul intregii organizatii, dar si la nivelul partenerilor, furnizorilor si clientilor dvs.

Epicor Service Connect va poate asigura integrarea cu partenerii dvs in retelele EDI (Electronic Data Interchange) prin utilizarea XML, ceea ce reprezinta o alternativa mai ieftina fata de mentinerea unei infrastructuri complete EDI.

Automatizeaza procesele

Epicor Service Connect permite utilizatorilor sa automatizeze sau sa reduca numarul de etape din cadrul unui proces cu mai multi pasi, pentru a promova principiile lean si initiativele de crestere continua a eficientei operatiunilor. Angajatii se pot concentra cu prioritate asupra activitatilor care adauga valoare si asupra managementului, in loc sa se concentreze asupra sarcinilor repetitive de introducere a datelor.

Epicor Service Connect va permite de asemenea sa automatizati unele activitati realizate de angajati, cum sunt trimiterea de email si alte sarcini. Automatizarea sarcinilor repetitive si adaugarea de activitati realizate de angajati reduc timpii de introducere a datelor si erorile, asigurand disponibilitatea rapida a informatiilor valoroase, pentru a va mentine informat si a va pastra afacerea competitiva. Epicor Service Connect asigura procesarea securizata a fluxului de activitati, generand log-uri atat pentru integritatea tranzactionala cat si pentru conformitate. Procesele pot fi examinate si urmarite atunci cand se afla in desfasurare sau dupa ce au fost finalizate.

Protejati-va investitiile prin standarde Open

Arhitectura service-oriented (SOA) a solutiilor Epicor permite configurarea fluxurilor de activitate in cadrul Epicor Service Connect pentru a simplifica procesarea in cadrul aplicatiilor fara a fi necesara intelegerea complexitatii integrarii aplicatiilor si proceselor. Epicor Service Connect utilizeaza documente XML pentru a furniza conectivitatea prin simple servicii web cu solutiile Epicor si cu alte aplicatii care suporta standarde XML. Epicor Service Connect simplifica procesul de integrare, eliminand nevoia unor interfete complexe de programare si scrierea de linii de cod suplimentare, prin utilizarea de designeri vizuali pentru a conecta si a mapa integrarea, manipularea erorilor, planificarea, trimiterea de e-mail-uri si alte sarcini necesare pentru conectarea aplicatiilor.