23/05/2016

Productie

Producătorii se confruntă cu o presiune constantă pentru a fabrica produse de calitate din ce in ce mai buna, in conditiile respectarii de fiecare data a termenelor de livrare. Fluctuaţiile mediului de afaceri şi respectarea standardelor sunt provocari care se adaugă la complexitatea cu care producătorii se confruntă în fiecare zi. In aceste conditii, eforturile directionate catre reducerea costurilor şi creşterea profitabilitatii,  nu constituie nicidecum o sarcină uşoară.

Epicor® Manufacturing este o soluţie de portofoliu, care vă permite să planificati, programati, să executati şi să monitorizati întreaga afacere de producţie. De la materii prime la produsul final, modul nostru mix, pe filozofia la comanda va ofera cel mai inalt nivel de flexibilitate si agilitate.

Adoptand cele mai recente tehnologii şi construita pe un singur model de date unificat, solutia Epicor Manufacturing oferă o viziune exacta si in timp real asupra procesului de fabricaţie, astfel încât să puteţi gestiona in mod proactiv si cu încredere operaţiunile.

 

Aflati mai multe despre solutiile specifice industriilor de la Epicor