23/05/2016

Servicii

Organizatiile din domeniul serviciilor sunt responsabile de mentinerea unor standarde inalte in ceea ce priveste prestarea serviciilor, in ciuda dificultatilor in continua crestere legate de cerintele legislative si de asteptarile ridicate ale clientilor. Aceste presiuni solicita o solutie de afaceri complexa compusa din abilitati puternice de back office cu functionalitati specifice domeniului serviciilor, cum ar fi managementul oportunitatilor, managementul resurselor, managementul portofoliului, prestarea serviciilor si intocmirea bugetelor si a planurilor de achizitii, sustinute de un modul flexibil de analiza si raportare. In plus, pentru a face fata nivelului ridicat al schimbarilor cu care se confrunta organizatiile din domeniul serviciilor, aceste sisteme trebuie sa fie foarte flexibile.

Epicor® Services reprezinta un portofoliu complex de solutii care va permite sa oferiti resursele necesare afacerii dvs, sa administrati prestarile de servicii, sa simplificati operatiunile financiare si sa analizati performantele afacerii in cadrul intregii organizatii. Incluzand cele mai noi tehnologii, solutiile Epicor Services furnizeaza o viziune precisa si in timp real a afacerii dvs, permitandu-va sa adiministrati operatiunile proactiv si in deplina siguranta. Procesele de management al afacerii care sunt incorporate va furnizeaza flexibilitatea de care aveti nevoie, pe masura ce afacerea evolueaza.

Solutia oferita de noi pentru organizatiile din domeniul serviciilor va optimizeaza procesele din cadrul afacerii, dandu-va puterea de a extinde lantul valoric, de a va creste veniturile si de a obtine un bilant profitabil al activitatii.

Aflati mai multe despre solutiile specifice serviciilor de la Epicor