11/05/2016

Soft WMS

Soft WMS

Managementul Depozitelor (soft WMS)

Deoarece producatorii si distribuitorii se afla sub presiunea crescuta de a onora cat mai rapid comenzile si de a oferi clientilor servicii de inalta calitate, ei isi pun din ce in ce mai des intrebarea “Oare un sistem de management al depozitelor ( soft WMS) m-ar ajuta sa imi administrez mai bine si sa imi automatizez depozitul si sa imi realizez operatiunile?”

Solutiile Epicor® SCM depasesc aplicatiile traditionale ERP, pentru a incorpora abilitati complet integrate de WMS, cu functionalitati tipice, care se regaseau pana acum doar in cadrul aplicatiilor WMS de sine statatoare. Destinat nevoilor specifice ale furnizorilor de servicii, pe langa managementul conventional al depozitelor, Epicor WMS ofera control complet, administrare si transparenta pentru toate operatiunile de logistica si administrare a lantului de aprovizionare.

Collect soft WMS

Furnizam solutii la provocarile din mediul dvs de afaceri

Aplicatia Epicor WMS ofera abilitati extinse de management al depozitelor, incluzand:

  • Managementul total al depozitelor, controlul inventarului, descrierea produselor finite si a modalitatilor de ambalare, administrarea sarcinilor, a incarcaturilor si a inter-activitatilor, administrarea in timp real a activitatilor si a consumurilor.
  • Procesarea comenzilor provenite din mai multe canale cu automated EDI, asamblare si configurare
  • Urmarirea numerelor seriale cate intra si ies din depozite, planificarea sortarilor, organizarea sortimentelor, pregatirea comenzilor pentru livrare, ambalarea, expedierea, etichetarea si interfete de cominicare.

Epicor WMS ofera o solutie unica si completa de evidenta a depozitelor, de management al lantului de aprovizionare si de executie a aprovizionarii. Fara nici un sistem complicat, fara vreun sistem de conectare care sa va dea batai de cap, si fara vreo interfata care sa trebuiasca intretinuta, Epicor WMS furnizeaza o solutie puternica, care se adreseaza tuturor cerintelor legate de onorarea comenzilor, administrarea depozitelor si distributie.